JONGERENCOACHING

“Mijn manier van coachen: positief, betrokken, laagdrempelig en zonder oordeel zodat er een veilige sfeer wordt gecreëerd en jij de ruimte krijgt om open en eerlijk te zijn.”

Hoge cijfers halen op school, meerdere keren per week sporten, overal bij willen zijn en ook nog voldoende tijd aan social media besteden zodat je op dit vlak niets mist: de huidige maatschappij verlangt veel van je. Hierdoor kun je het gevoel hebben dat je aan bepaalde verwachtingen moet voldoen en 24/7 bereikbaar moet zijn. Het gevolg: onrust en stress. Natuurlijk zijn er ook andere redenen waardoor je niet goed in je vel zit en in je dagelijkse leven wordt belemmerd. Je weet niet goed hoe je dit kunt aanpakken.

Als jongerencoach help ik je hierbij. Door middel van mijn oplossingsgerichte manier van coachen onderzoeken we samen op concrete wijze wat niet goed en wat wel goed gaat. Want er gaat ook veel wél goed! Vervolgens bekijken we wat je verder wilt onderzoeken van de dingen die niet goed gaan (jouw coachvraag) en gaan we hiermee aan de slag. Onder andere maak ik in mijn gesprekken gebruik van de methode ‘Teken je gesprek’, zet ik bij faalangst/blokkadestress de methode ‘LEFGASTEN’ in, maar ook zet ik andere passende methodieken en werkvormen in. Het is maar net wat bij jou het beste resultaat oplevert.

“Door jouw zelfinzicht te vergroten leer jij jezelf kennen en ga je uit van je eigen talenten en kwaliteiten.”

Jouw traject

Jij bent de regisseur van jouw coachtraject dus jij bepaalt waar je wilt afspreken en waarover je het wilt hebben.

Misschien ben jij wel iemand die graag de buitenlucht opzoekt en zoals veel mensen makkelijker kletst wanneer je wandelt. Dan kunnen we bijvoorbeeld afspreken op het strand en al wandelend langs de Haagse kust ons gesprek voeren. Mijn ervaring is dat je op deze manier vaak tot een goed gesprek komt. Ook andere locaties behoren tot de mogelijkheden. Als jij je er maar prettig bij voelt.

In het kort

  • Je zit niet lekker in je vel en wilt hulp om je weer beter te voelen.

  • Jij bent de regisseur van jouw coach traject.

  • Als jouw coach ben ik open, oordeelloos en creëer ik een veilige omgeving.

  • We gaan oplossingsgericht aan de slag.

  • Je krijg inzicht in jezelf en ontdekt waar jouw talenten en kwaliteiten liggen.

  • We bedenken concrete acties die je direct in de praktijk kunt toepassen.

  • Jouw zelfvertrouwen en autonomie nemen toe.

  • Hierdoor sta je zelfverzekerder in het leven en ben je in staat keuzes te maken die bij je passen.